Sea-Doo GTX Limited 300hk 3-sits

Pris 

236.900:-

Med branschens största badplattform och ett löstagbart säte ger GTX Limited-modellerna möjlighet till avkoppling och picknick. Lägg till musiken från Bluetooth-ljudsystemet och extra förvaring för t.ex. en kylbox så blir dagarna på vattnet något helt annat. En helt bekymmersfri körning med det smarta skräpfria pumpsystemet iDF.

Stor badplattform

Byggd för umgänge på vattnet med branschens största badplattform. Plan, stabil och bekväm, den är idealisk för ombordstigning, avkoppling eller dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Limited-paket

Få exklusiva tillval som ett kapell, ljudsystem med USB-port och fackindelad förvaringslåda. Plus ett ekolod, vattentemperaturmätare med mera.

Kör högt och torrt

Intelligent skräpfritt pumpsystem (iDF)

Trygghet på nästa nivå för varje åktur. Med det smarta iDF-systemet kan föraren rensa ett igensatt vattenintag på några sekunder utan att ens lämna sätet. Ett enkelt knapptryck backar pumpflödet för att enkelt rensa ut skräpet.

I vila. I full fart. Alltid stadig.

Stabilt och förutsägbart skrov

Oavsett om du kör med hög hastighet i grov sjö, vilar ut i en vik eller stiger ombord från sidan ger det bredare skrovet oöverträffad stabilitet tack vare lägre tyngdpunkt och förbättrad skrovdesign.

Smarta förvaringsutrymmen

Främre förvaring med direktåtkomst

Alla dina prylar inom räckhåll. Marknadens första direktåtkomliga främre förvaringsutrymme; öppnas genom att du lyfter styret. Du behöver inte ställa dig upp. Det smartaste, vattentäta förvaringsutrymme vi någonsin har byggt i en vattenskoter, med goda förvaringsmöjligheter för nästa äventyr.

Snabbt. Enkelt. Säkert.

LinQ-system för bakre förvaringsutrymme

Extra bakre förvaringsutrymme finns nu via säkert LinQ-snabbfäste. Du kan enkelt snäppa fast en bränsledunk, väska, kylbox med mera i vattenskoterns bakre del via två praktiska, integrerade fästpunkter.

Touringfunktioner

Komfort och bekvämlighet

Ägna hela dagen åt touring med dessa standardfunktioner: skräpfritt pumpsystem (iDF), tiltstyrning, hastighetsregulatorläge och lågfartsläge och en ombordstigningsstege för högsta komfort och njutning.

Ren Rotax-effekt

223 kW

Rotax 1630 ACE-motorn levererar 303 Hk av pulshöjande spänning som levereras med avancerad förbränningseffektivitet (ACE), en teknik för exceptionell ekonomi.

Intelligent broms- och backsystem (iBR)

Branschens första och mest intuitiva bromssystem för vattenskotrar

Erkänt av den amerikanska kustbevakningen för ökad båtsäkerhet, den tredje generationen av det exklusiva Sea-Doo iBR-systemet gör att du kan stanna snabbare. Med båda händerna på styret kan föraren växla mellan framåt, neutral och back för stabil och säker manövrering i låg hastighet.

20 cm bred färgskärm

Högupplöst Bluetooth-mätare

Enastående färger och kristallklar skärm visar fordonsdata, kartor, väder och annat på din instrumentpanel via dina mobilappar. Dra fördel av den förbättrade ljudkvaliteten och den intuitiva hastighetskänsliga volymkontrollen.

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad driftsäkerhet och trygghet.

Musik ombord

Audio-Premium-system med Bluetooth

Med branschens första helt integrerade, vattentäta ljudsystem kan du ta musiken med dig oavsett vart du kör. Med 100 W total effekt, ett helt vattentätt system, Bluetooth-anslutning och externa reglage har du alltid musiken med dig ombord.

Håll den torr och laddad

Vattentätt telefonförvaringsutrymme

Med det vattentäta facket med integrerad USB-port* är dina elektroniska apparater, såsom telefon och actionkamera, alltid laddade och klara för användning i en slagtålig och vattentät hållare.

 
 

 

Sea-Doo GTX Limited 300hk 3-sits

Sea-Doo GTX

Tillbehörsvideo