Norska Sting, Norska Nordkapp, Brig boats, Iron boats och Mercury motorer

Brig

BRIG inflatable boats har ett brett modellprogram av gummibåtar och ribbåtar från 2 till 7,8 meter. Med sin design, kvalitet och prisbild är BRIG en överlägsen konkurrent mot andra fabrikat i premium klassen. BRIG är ett av Europas största och mordernaste båtvarv. BRIG är ett av Europas största och modernaste båtvarv. I över 15 år har man specialiserat sig och ständigt utvecklat en avancerad tillverkningsteknik inom inflatable boats. BRIG varvet har en produktionskapacitet om 5000 båtar om året. Företaget har historik från militär flyg och båtindustri, och bakom båtarnas form hittar man nytänkande skrovdesign, nydanande tekniska lösningar samt utforskning av framtida materialval med kombinationen uthållighet, komfort och sjövärdighet. Alla BRIG levereras med 2-års Nybåtsgaranti.

Visa modeller

IRON Boats

IRON Boats är utvecklat av entusiasterna Lars och Henrik Peterson, IRONBROTHERS, som tillsammans har en lång och gedigen erfarenhet av motorbåtar. De har kört alla slags båtar, under alla möjliga förhållanden, på den vackra, men ofta hårda skärgården i Västsverige. Därför vet de vad som fungerar till sjöss och i verkstaden. De gjorde IRONBROTHERS till världens största återförsäljare av RIB-båtar och en av Evinrudes största icke-kedjebutiker över hela världen. Nu har de samlat alla sina erfarenheter inom IRON Boats för att ge dig futuristisk design, hög funktionalitet och stor sjövärdighet.

Visa modeller

Norska Nordkapp

Vår vision är att våra kunder ska vara stolta över att äga en Nordkapp-båt. För att åstadkomma detta krävs att vi alltid stöder våra produkter till fullo. Nordkapp Boats har en solid finansiell ställning och god lönsamhet. Detta ger oss möjlighet att tänka och planera på lång sikt, också genom att ge våra kunder den säkerhet som krävs för en så stor investering som ett båtköp är.

Visa modeller

Norska Sting

Med en Sting-båt är du garanterad goda upplevelser till ett bra pris! Sting är en säker och norsk leverantör av båtar för härliga skärgårdsturer. Detta är ett klokt val för alla som vill uppleva sjölivets glädjeämnen utan att anstränga plånboken mer än nödvändigt. Sting erbjuder bra och driftsäkra båtar till vettiga priser med en rad modeller på mellan 4,3 och 7 meter. Sting-båtarna är sjödugliga och funktionella och har smarta, innovativa lösningar som gör sommardagen till rena drömmen på vattnet. Hitta den modell som passar dig bäst och gör dig redo för avkoppling fjärran från en stressig vardag. Be gärna om mer information eller läs vidare under respektive båtmodell nedan.

Visa modeller